Очікується затримка з видачею закордонних паспортів українцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Очікується затримка з видачею закордонних паспортів українцям

Світ
1644
Обладнання, на якому здійснюється персоналізація бланків закордонних паспортів громадян України на держпідприємстві “Поліграфічний комбінат” Україна “з виготовлення цінних паперів”, вийшло з ладу, це може призвести до затримки в оформленні та виготовленні документів.
“Державне підприємство” Поліграфічний комбінат “Україна” по виготовленню цінних паперів “, яке є виробником бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон і здійснює персоналізацію цих бланків, поінформувало Державну міграційну службу України про вихід з ладу обладнання, на якому здійснюється персоналізація”, – повідомляє прес-служба Державної міграційної служби (ДМС) України.
За інформацією прес-служби, поломка обладнання призвела до зменшення виробничих потужностей підприємства до 4,5 тис. паспортів на добу. У той же час кожен підрозділ ДМС оформляє понад 8 тис. заяв громадян про оформлення закордонного паспорта.
“Отже, до відновлення виробничих потужностей ДП” Поліграфічний комбінат “Україна” по виготовленню цінних паперів “можливі затримки в оформленні закордонних паспортів і порушення встановлених законодавством строків їх оформлення”, – попереджають в ДМС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас