Де гроші, Зін? МВС з'ясовує, звідки у захисту Стоєцького більше 1 млн грн для застави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де гроші, Зін? МВС з'ясовує, звідки у захисту Стоєцького більше 1 млн грн для застави

Кримінал
1666
Міністерство внутрішніх справ України перевіряє походження 1,182 мільйона гривень, які захист використовувала для внесення застави за екс-заступника голови ДСНС Василя Стоєцького. Про це заявив радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко.
“Якщо правоохоронці з’ясують, що гроші, внесені під заставу, мають непрозоре походження, йому будуть пред’явлені нові звинувачення і заведено нову кримінальну провадження. А зараз МВС встановлює походження цих грошей”, – повідомив він.
Крім цього, Державна служба фінансового моніторингу заблокувала внесення застави за екс-главу ДСНС України Сергія Бочковського для перевірки законності походження коштів.
“Сьогодні спроба внести заставу за Сергія Бочковського була заблокована Держфінмоніторингом, яке має таке право, для перевірки законності походження коштів, які збираються внести як заставу”, – повідомив Геращенко.
Як повідомлялося, екс-заступник голови ДСНС Василя Стоєцького сьогодні звільнили з-під варти, внісши за його заставу.
Нагадаємо, 25 березня на засіданні уряду були затримані голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський та його перший заступник Василь Стоєцький по 208 статті КК України (затримання на місці злочину).
26 березня Бочковському та його заступнику Стоєцькому було оголошено підозру в корупції та відмиванні грошей.
28 березня суд заарештував Стоєцького з правом звільнення при внесенні 1 млн 182 тис. грн застави.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас