Київським водіям перестали видавати права — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київським водіям перестали видавати права

Технології&Авто
4902
Столичні автолюбителі панікують: в ДАІ перестали видавати пластикові водійські посвідчення. “Два тижні тому я здав на права, а документ мені досі так і не видали. У МРЕВ-2, що на вул. Туполєва, просять підійти аж 21 квітня”, – поскаржився нам киянин Сергій Прохоров.
Правоохоронці затримку пояснюють тим, що закінчилися спеціальні бланки, на яких оформляють права, і зізнаються: ситуація з ними критична. Так, у четвертому відділенні по вул. Братиславська, 52, і в шостому – на Столичному шосе, 104, такі бланки вже закінчилися, а в інших МРЕВ підходять до кінця. “Поліграфкомбінат “Україна” планує підвищити вартість бланків майже в два рази, з 114 до 213 грн. МВС не погоджуються на нову ціну. Ведуться переговори”, – пояснив начальник департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко. Коли це питання вирішиться, він відповісти не зміг – пославшись на те, що це в компетенції департаменту матеріальних засобів МВС.
За інформацією ДАІ, в Києві залишилося 1077 бланків водійських посвідчень, при цьому щодня видається від 220 до 300. Це означає, що вже через 3-4 дні в Києві не залишиться жодного бланка. “Якщо це станеться, ми будемо перерозподіляти бланки з інших областей України, де вони ще є. Але цих бланків всюди дуже мало. Просимо водіїв відстежувати наявність бланків на сайті ДАІ”, – говорить Анатолій Сіренко.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас