Службовці банку вкрали у військових 440 тис. доларів і 130 тис. євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Службовці банку вкрали у військових 440 тис. доларів і 130 тис. євро

Кримінал
3360
Головна військова прокуратура почала розслідувати привласнення службовцями банку коштів державного підприємства оборонно-промислового комплексу на суму в 440 тис. доларів і 130 тис. євро.
Про це йдеться в повідомленні Генеральної прокуратури.
“Головною військовою прокуратурою виявлено факт привласнення посадовими особами банку коштів державного підприємства на суму понад 440 тис. доларів і 130 тис. євро”, – сказано в повідомленні.
Згідно з ним, правоохоронцями виявлено факт привласнення посадовими особами одного з комерційних банків державних коштів, що належали одному з вітчизняних підприємств оборонно-промислового комплексу.
Встановлено, що службові особи вказаного банку, замість виконання платіжних доручень за поставку озброєння і військової техніки для потреб Збройних сил, привласнили кошти держпідприємства на вищевказану суму.
За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення посадовими особами вказаного банку кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу.
Як повідомляло агентство, військова прокуратура Центрального регіону почала розслідувати незаконний продаж 2 бойових вертольотів Мі-24Р з озброєнням службовцями Національної гвардії.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас