НКРЗІ перевірить 4 телекомоператорів, в тому числі "МТС Україна" і "Київстар" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЗІ перевірить 4 телекомоператорів, в тому числі "МТС Україна" і "Київстар"

Технології&Авто
623
Кабінет міністрів надав Національній комісії, що здійснює держрегулювання в сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ) право здійснити перевірку низки суб’єктів господарювання на ринку телекомунікацій, у тому числі найбільших гравців ринку мобільного зв’язку ПрАТ “МТС Україна” (з філіями) і “Київстар” (з філіями ).
Як наголошується в розпорядженні уряду №259-р від 25 березня, перевірки дозволені з метою запобігання несанкціонованому проникненню в системи телекомунікаційних мереж та засобів телекомунікацій, захисту прав споживачів телекомунікаційних послуг, забезпечення ефективного користування радіочастотним ресурсом України.
Крім вищевказаних компаній, дозвіл на перевірки отримано для компаній “Перший інвестиційний союз” та ТОВ “Телесистеми України”.
Комісія повинна здійснити перевірки до 30 квітня.
Як повідомлялося, в Україні діє запроваджений урядом мораторій на перевірки діяльності всіх суб’єктів підприємницької діяльності, крім перевірок, що проводяться Держфінінспекцією та Державної фіскальною службою (ДФС). Перевірки можуть здійснюватися лише з дозволу уряду або на прохання самої компанії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас