Кабміну пропонують відновити перевірки умов праці на всіх підприємствах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабміну пропонують відновити перевірки умов праці на всіх підприємствах

Світ
725
Державна служба з питань праці, створена на базі Державної інспекції з питань праці та Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки, ініціює відновлення перевірок підприємств на предмет дотримання норм трудового законодавства з другої половини 2015 року.
Про це повідомив на брифінгу в уряді глава служби Роман Чернега.
«Ми будемо пропонувати уряду відновити перевірки, – сказав Чернега. – Зараз існує мораторій на такі перевірки, він діє до липня 2015 року. Але ми будемо наполягати на тому, щоб відновити перевірки».
На думку чиновника, такі заходи є необхідними, враховуючи загальну ситуацію в країні і прагнення уряду стабілізувати соціально-економічне становище в Україні. Однак, як підкреслив Чернега, остаточне рішення буде залежати безпосередньо від уряду.
«Все залежатиме від уряду», – зазначив чиновник, підкресливши, що перевірки доцільно проводити на всіх підприємствах, «не виділяючи якісь окремі галузі або сектори».
Зазначимо, 15 вересня 2014 р. Кабінет міністрів України в рамках оптимізації роботи органів державної влади реорганізував Державну службу з питань лікарських засобів, Держагентство з земельних ресурсів, а також Держінспекцію з питань праці та Держслужбу гірничого нагляду та промислової безпеки.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас