"Нова Пошта" збільшила кількість пунктів відправлення грошових переказів до 450 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нова Пошта" збільшила кількість пунктів відправлення грошових переказів до 450

Світ
771
Компанія експрес-доставки “Нова пошта” збільшила кількість пунктів власної системи грошових переказів FORPOST на 100 до 450 з квітня.
Про це йдеться в повідомленні “Нової пошти”.
“В умовах кризи фінансової системи і зниження рівня довіри до банків ми бачимо потребу в послузі незалежного грошового переказу і пропонуємо скористатися для цього касами в наших відділеннях. З їх допомогою клієнти можуть перерахувати кошти в будь-який з 3000 пунктів міжнародної системи грошових переказів AVERS по всій Україна. Операція відбувається протягом декількох хвилин “, – заявив співзасновник “Нової Пошти” В’ячеслав Климов.
У квітні пункти FORPOST почнуть діяти в 100 містах України, серед яких Нікополь, Павлоград, Жовті Води, Марганець, Орджонікідзе, Кам’янець-Подільський, Дунаївці, Старокостянтинів, Шепетівка, Бердичів, Коростень, Новоград-Волинський, Мелітополь, Бердянськ, Енергодар, Умань, Сміла, Золотоноша, Дрогобич, Жовква, Самбір, Стрий, Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Іллічівськ, Ніжин, Прилуки, Кривий Ріг, Ірпінь, Лозова, Обухів, Охтирка, Боярка, Калуш, Коломия, Куп’янськ, Фастів, Южноукраїнськ та інші.
Як повідомляло агентство, у жовтні 2014 “Нова пошта” вирішила створити власну систему грошових переказів FORPOST.
“Нова пошта” має намір збільшити мережу Parcel Shop на 100 до 200 відділень до червня.
“Нова пошта” – оператор на ринку експрес-доставки поштових відправлень по Україні, створений в 2001 році.
Поштові відділення компанії розташовані в містах і селищах по всій країні, а великі вантажні відділення – в промислових зонах обласних центрів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас