Спроби керівників залізниць грабувати країну приречені, - Яценюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спроби керівників залізниць грабувати країну приречені, - Яценюк

Кримінал
1330
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє про проведення службових розслідувань стосовно керівництва окремих залізниць країни.
Про це він повідомив, відкриваючи засідання уряду в Києві в середу.
“Спроби керівників залізниць і далі грабувати країну і йти від відповідальності будуть приречені”, – констатував А.Яценюк.
Як повідомлялося, прем’єр-міністр 4 березня заявив про відсторонення від посади начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина у зв’язку з оприлюдненою в ЗМІ інформацією про корупційні схеми на підприємстві. Виконуючий обов’язки голови “Укрзалізниці” Максим Бланк, в свою чергу, повідомляв про тиск на співробітників ПЗЗ, які фігурували у відповідних сюжетах ЗМІ. 11 березня він доручив в.о. глави ПЗЗ невідкладно притягнути до відповідальності ініціаторів їх переслідування. У той же день ПЗЗ спростувала повідомлення М.Бланка.
Крім того, в лютому поточного року міністр інфраструктури Андрій Пивоварський заявив про зміну керівництва однієї з залізниць країни у зв’язку “зі створенням проблем цієї залізницею для ПАТ” Криворізький гірничо-металургійний комбінат “ArcelorMittal Кривий Ріг” (Дніпропетровська обл.) “.
Пізніше стало відомо, що це питання стосується керівника Одеської залізниці Віктора Фрунзе. Потім новим начальником Одеської залізниці був призначений Григорій Бойко, який раніше вже працював на Одеській залізниці в різних посадах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас