Аваков хоче, щоб всі підприємства з держчасткою і порти охоронялися виключно співробітниками ДСО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков хоче, щоб всі підприємства з держчасткою і порти охоронялися виключно співробітниками ДСО

Світ
245
Голова МВС України Арсен Аваков заявляє, що на найближчому засіданні уряду буде піднято питання про необхідність здійснення охорони підприємств державної власності виключно співробітниками Державної служби охорони МВС України.
“Вважаю, що на найближчому засіданні Кабміну ми будемо виносити питання про те, щоб стратегічні об’єкти державної власності, стратегічні компанії державної власності, охорону цих об’єктів здійснювала Державна служба охорони МВС України”, – сказав він на прес-конференції в Києві у вівторок.
Міністр додав, що українські порти також повинні відмовитися від послуг приватних охоронних структур в рамках боротьби з контрабандою.
“Ви найближчим часом бачите багато корпоративних конфліктів, які виникли на території морських портів України і ці конфлікти пов’язані з тим, що МВС прийняло рішення весь периметр портів України, де ми маємо підстави вважати, що відбувається значна кількість зловживань з переміщення через кордони портів контрабандних вантажів, ми прийняли рішення скрізь практично відмовлятися від приватних компаній, які охороняють ці порти. І скрізь буде заходити державна служба охорони з вичерпним периметром контролю “, – підкреслив А.Аваков.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас