Безпека дорогого коштує: Південно-Західна залізниця найняла охорону за 11 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безпека дорогого коштує: Південно-Західна залізниця найняла охорону за 11 мільйонів

Світ
1401
ДТГО “Південно-Західна залізниця” уклало угоду з ТОВФПО” на послуги охорони об’єктів та територій відокремлених підрозділів пасажирської служби у березні-грудні 2015 року.
Про це пишуть “Наші гроші” з посиланням на “Вісник державних закупівель”.
Вартість угоди становить 11,12 мільйона гривень.
Замовлено охорону вагонної дільниці, об’єктів та територій вокзалу станції Київ-Пасажирський, зупинкового пункту “Речовий ринок” на перегоні Хмельницький – Гречани станції Хмельницький парків відстою вагонних дільниць станцій Жмеринка і Хмельницький.
Донедавна фірма “ФПО” називалась “Форпост-Оберіг”. І під цією назвою вона виграла аналогічний тендер ПЗЗ на початку 2014 року на суму 14,71 млн грн.
Фірму “Форпост-Оберіг” у жовтні 2010 року заснували Равіля Кузьміна і Валентина Гиря. З листопада 2012 року компанію переоформили на одесита Олександра Дунаєвського і Анатолія Пляченка.
На минулорічних тендерах “Форпост-Оберіг” вказував контактним телефон (044) 583-19-26, який також використовувало ПП “В.Р.”, засноване фірмою “Пакт-3” Олени Гирі і Марини Кузьміної, дружиною Рафаеля Кузьміна, колишнього першого заступника голови Антимонопольного комітету, двоюрідного брата екс-заступника генпрокурора Ріната Кузьміна.
У 2014 році ПП “В.Р.” було перейменоване на ПП “Бран ЛТД” і переоформлене на Олексія Тарасенка. “Пакт-3” тепер називається “Старк-Лімітед” і записане на Юрія Люшенка.
Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ “Альфа-Щит” Геннадія і Жанети Половнікових.
За даними ВДЗ, компанія “ФПО” (“Форпост-Оберіг”) виграє тендери на охорону регіональних залізниць з 2011 року. Відтоді з нею підписано договорів на суму 123,84 млн грн.
Нагадаємо, що між “Укрзалізницею” та керівництвом Південно-Західної залізниці триває конфлікт. 4 березня уряд відсторонив від виконання обов’язків директора ПЗЗ Олексія Кривопішина і закликав правоохоронців порушити проти нього кримінальну справу.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас