Порошенко похвалився, що обходиться країні на 700 млн грн дешевше, ніж Янукович — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко похвалився, що обходиться країні на 700 млн грн дешевше, ніж Янукович

Казна та Політика
2341
Адміністрація президента зараз скорочена на 40%, і цей процес триватиме. Про це глава держави заявив працівникам аеропорту “Бориспіль”.
“Адміністрація президента скорочена на 40%, тому що в бюджетах сьогодні, коли йде війна, ніхто нікого утримувати не буде. За рахунок коштів Державного управління справами зараз фінансується війна, і тому відбувається скорочення … Кому здається, що має місце порушення закону – є суд, і я гарантую вам, що ніхто не втручатиметься в судову справу і всі судові рішення будуть виконані “, – сказав Президент, слова якого наведені в його Твіттері.
Порошенко підкреслив, що в час, коли значні кошти потрібні саме на фінансування армії, не витрачатиметься на державні підприємства.
Також президент заявив, що на екс-президента України Віктора Януковича щомісяця з державного бюджету витрачалося 1,5 млрд грн, а на нього – 800 млн.
“У нас на сьогоднішній день є позиція економії державних коштів. Янукович коштував країні 1,5 млрд грн в місяць. На президента зараз витрачається 800 млн. Ми скоротили 700 млн”, – сказав Порошенко.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас