"Нова пошта" до літа подвоїть кількість Parcel Shop — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нова пошта" до літа подвоїть кількість Parcel Shop

Світ
2348
Компанія “Нова пошта” має намір до літа 2015 р збільшити кількість відділень формату Parcel Shop у великих містах України вдвічі – до 200 одиниць.
Як повідомили в прес-службі компанії, вказаний формат передбачає розміщення пунктів прийому та відправлення посилок вагою до 15 кг в торгових центрах і супермаркетах на невеликій площі у великих містах України.
Так, до літа нові Parcel Shop запрацюють в Києві, Дніпропетровську, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Львові та інших обласних центрах.
В даний час відділення Parcel Shop діють в мережах “Фуршет”, “Сільпо”, “Фора”, “Велика Кишеня”, “АТБ”, “Бімаркет”, Varus, “Фокстрот”, Eva, Sport Life і автозаправних станціях WOG. Крім того, пункти “Нової пошти” працюють в ТРЦ Gulliver, MegaCity, БЦ “Форум”.
“Перевагою такого формату є зручність для клієнтів, які мають можливість отримати або відправити посилку під час звичного походу в магазини. Parcel Shop є перспективним, оскільки значно розширює географію експрес-доставки”, – процитували в прес-службі “Нової пошти” її директора з маркетингу Ірину Холод.
Перші відділення Parcel Shop з’явилися в Києві в листопаді 2014 року. На сьогоднішній день мережа “Нової пошти” налічує близько 100 таких точок у великих містах України.
Компанія “Нова пошта” – провідний приватний оператор експрес-доставок і кореспонденції в Україні. Мережа налічує понад 1,5 тис. відділень у більш ніж 700 населених пунктах України. Компанія доставляє близько 6 млн посилок на місяць.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас