Київпастранс має намір скоротити управлінський склад вдвічі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київпастранс має намір скоротити управлінський склад вдвічі

Казна та Політика
143
Комунальне підприємство “Київпастранс” планує в 2015 році вдвічі скоротити управлінський персонал підприємства. Про це повідомив глава КП Сергій Майзель на прес-конференції в Києві у вівторок.
Він додав, що в “Київпастрансі” раніше було значне кількість управлінців, які дублювали свої функції.
Крім того, згідно з матеріалами, розданих в ході прес-конференції, за підсумками 2015 р кількість структурних підрозділів підприємства скоротиться на 16% – до 21, загальна кількість працівників скоротиться на 22% – до 7,722 тис. чоловік.
Крім цього, С.Майзель повідомив, що в 2015 році підприємство має намір збільшити добовий пасажиропотік на 13,3% – до 1,7 млн осіб, а в 2016 році – на 17,6% до 2 млн осіб.
Крім цього, згідно з матеріалами, в рамках реформи підприємства проводиться реструктуризація чотирьох автопарків, а також станції технічного обслуговування, що спричинить економію витрат операційної діяльності на утримання їхньої інфраструктури на суму 1,08 млн грн щомісяця.
Поетапне скорочення працівників з дублюючими функціями і реорганізація автопарків і депо дасть економію фонду оплати праці в сумі близько 10 млн грн щомісяця.
Таким чином, підприємство крім іншого має намір скоротити щомісячний розрив між витратами і доходами втричі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас