Український стартап Traqli залучив $300 тис. інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап Traqli залучив $300 тис. інвестицій

Світ
2103
Український стартап Newzmate привернув інвестиції від польського венчурного фонду Xevin Investments і бізнес-ангела Баса Годска на суму $ 300 000 на свій сервіс для онлайн медіа видавців Traqli. Кошти будуть спрямовані на масштабування продажів на ринках Європи і США і істотне вдосконалення функціоналу сервісу.
“У першу чергу Traqli привернули мою увагу вражаючою можливістю на 200% збільшити взаємодію читача з контентом видавця, а також потенціалом масштабування, – коментує своє рішення Бас Годска. – По-друге, на мене справила враження команда, і бізнес почав показувати хороші результати – дуже вдалий час для інвестування “.
Traqli – це “розумний” сервіс для формування та дистрибуції персоналізованих e-mail розсилок, який дозволяє онлайн видавцям вдвічі збільшити показник кликабельності (CTR), переглядів сторінок (page views) і часу перебування (visit time) на сайті.
В основі сервісу лежить технологія семантичного та поведінкового аналізу, яка розпізнає тематику контенту, визначає взаємозв’язок між статтями і відстежує поведінку користувачів на онлайн ресурсах.
У найближчих планах команди – вихід на нові ринки. “У 2015 році ми плануємо вийти на дохід в $ 200 тис. І розширити аудиторію продукту до 50 млн читачів на місяць. Для досягнення цих цілей ми вибудовуємо масштабований процес продажів і значно розширюємо команду для роботи над продуктом”, – прокоментував CEO і співзасновник Newzmate Олексій Чапко.
На сьогоднішній день Traqli вже працює з більш ніж десятком онлайн медіа в Україні, Європі та Африці, покриваючи чотирнадцятимільйонна аудиторію, щомісяця відправляючи більше 20 млн. E-mail-ів і надаючи більше 100 млн рекомендацій контенту. Серед видавництв та медіа, які працюють з Traqli, – Digital First Media (США), Genesis Technology Partners (Африка і Казахстан), EurActiv (Словаччина), KyivPost (Україна), Ekonomika Communication Hub (Україна), ITC Publishing (Україна), EWDN (Європа).
“Traqli надає легко інтегрований сервіс для ефективного вирішення двох найважливіших питань, що хвилюють видавців – залучення аудиторії та монетизації”, – вважає Елісон Кейн (Alison Kane), керуючий директор RogueMedia, екс-віце-президент з розвитку Digital First Media (Денвер, США ).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас