Гонтарева 16 березня знову буде радитися з екс-головами Нацбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарева 16 березня знову буде радитися з екс-головами Нацбанку

Казна та Політика
1187
Глава Національного банку Валерія Гонтарєва в понеділок, 16 березня, проведе наступну зустріч з попередніми керівниками Нацбанку. Про це в ефірі “Радіо Вести” повідомив в.о. заступник голови НБУ Владислав Рашкован.
“У нас вчора (11 березня) була зустріч (з попередніми главами Нацбанку), і ми навіть намагалися придумати назву для такої зустрічі. Можна по-різному придумати. Я можу пожартувати, що це була “рада старійшин”, а наші колеги запропонували назвати її “три плюс один” … У нас була цікава дискусія, ми окреслили основні питання. Більше того, ми запланували на понеділок наступну зустріч з уже напрацьованими матеріалами”, – сказав він.
На даній зустрічі були присутні Валерія Гонтарєва, Віктор Ющенко, Володимир Стельмах та Степан Кубів.
За словами Рашкован, на зустрічі був ряд конструктивних пропозицій, а екс-глава НБУ Володимир Стельмах зазначив, що інвестиційний клімат в країні має змінитися в результаті роботи всіх органів влади.
Разом з тим в.о. заступника голови Рашкован додав, що зустрічі з 40 найбільшими банками, які проводяться щотижня, можна проводити рідше (1 раз на 2 тижні) і з більш вузьким колом банкірів.
Як повідомляло агентство, екс-глава НБУ Стельмах вважає недостатнім рівень рефінансування банків регулятором.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас