Ощадбанк вручить випускникам подарунки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк вручить випускникам подарунки

Фінтех і Картки
208
Кращим випускникам навчальних закладів на урочистих вечорах у цьому році Ощадний банк України вручить у подарунок міжнародну пластикову картку типу Maestro. А передбачено це умовами маркетингової акції банку «Випускник-2003». Критерії, за якими визначатимуться випускники-одержувачі карток, розробляються самостійно керівництвом регіональних управлінь Ощадбанку спільно з адміністрацією навчальних закладів.
Нагадаємо, що проведення карткових акцій «Випускник» стало вже традиційними для найбільшого в Україні державного банку. Так, у 2001 році міжнародну платіжну картку Maestro отримали 3123 випускники-володарі диплома з відзнакою або атестата з медаллю. Ну а в минулому році щасливими її власниками стали 2736 кращих випускників навчальних закладів.
Вручення ощадбанківських подарунків на випускних вечорах забезпечує цій події широкий суспільний резонанс. Цим Ощадбанк не тільки зміцнює свою ділову репутацію, а й публічно демонструє заінтересованість банку в залученні молоді до сучасної фінансової культури.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас