Гройсман розповів про план законодавчого забезпечення реформ Радою на найближчий час — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман розповів про план законодавчого забезпечення реформ Радою на найближчий час

Казна та Політика
451
Верховна Рада планує в найближчі пару кварталів значно просунеться щодо питання законодавчого забезпечення реформ в країні, повідомив спікер парламенту Володимир Гройсман.
На прес-конференції за підсумками 100 днів роботи парламенту Гройсман зазначив, що мета плану – намітити законодавчі орієнтири для проведення реформ, розподілити відповідальних за підготовку законопроектів, визначити часові рамки законодавчого забезпечення реформ.
“Ми повинні побудувати роботу так, щоб кожна фракція, кожен депутат в коаліції, в опозиції, позафракційний депутат розуміли, що ми робимо на цьому пленарному тижні, а що робитимемо через тиждень. Комітети повинні планувати виходячи з цього плану, що вони повинні розглядати (на засіданнях – ІФ)”, – зазначив він і підкреслив, що робота в цьому напрямку повинна бути систематизована.
За словами спікера парламенту, сам план грунтується на Стратегії сталого розвитку “Україна-2020”, Угоді про асоціацію між Україною та Євросоюзом, коаліційній угоді, позачерговому посланні президента України до Верховної Ради “Про внутрішній і зовнішній стан України”, програму діяльності Кабміну.
В цілому, зазначає спікер, план складається з семи розділів, 44 підрозділів, 300 законопроектів, 95 з яких – цілісні закони або такі, які пропонуються у новій редакції.
За словами В.Гройсмана, від третини до половини з вищезгаданого – це завдання для парламенту на один-два квартали.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас