Екс-глава ФДМ Чечетов покінчив життя самогубством, вистрибнув з 17-го поверху - міліція — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-глава ФДМ Чечетов покінчив життя самогубством, вистрибнув з 17-го поверху - міліція

Кримінал
2686
Народний депутат України сьомого скликання, колишній перший заступник глави фракції “Партії регіонів”, екс-глава Фонду держмайна (квітень 2003-го – квітень 2005 рр.) Михайло Чечетов покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна своєї квартири в Києві за вул. Мішуги.
“О 2:00 дружина виявила світло в кабінеті квартири і записку на столі. Він стрибнув з 17-го поверху своєї квартири”, – повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” у прес-службі ГУ МВС України в Києві в суботу.
За даними міліції, дружина М.Чечетова знайшла записку з приблизно наступним змістом: “Ні моральних сил більше терпіти. Прошу зрозуміти і пробачити”.
За фактом події столична міліція відкрила кримінальне провадження по ч1 ст115 (умисне вбивство) КК. При цьому в міліції пояснили, що це стандартна процедура, а в даному випадку мова йде саме про самогубство.
20 лютого 2015 Генпрокуратура повідомила про те, що М.Чечетову повідомлений про підозру у вчиненні злочину у зв’язку з голосуванням у Верховній Раді законів 16 січня 2014, обмежують громадянські права. Екс-регіоналу було пред’явлено підозру у скоєнні злочину за ст. 364 і 366 КК (зловживання владою та службове підроблення).
21 лютого Печерський районний суд міста Києва обрав для М.Чечетова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі близько 5 млн грн.
23 лютого адвокат М.Чечетова повідомив, що за нього внесено заставу в сумі майже 5 млн.грн.
Як повідомлялося, 16 січня 2014 український парламент прийняв ряд законодавчих ініціатив, які в народі охрестили “диктаторськими законами”.
М.Чечетов був на той час членом лічильної комісії парламенту, після підписання протоколу лічильної комісії документи отримали статус офіційних, хоча фактичних 226 голосів депутатів за підтримання законів не було.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас