ДФС залучила рекрутингові агентства для підбору персоналу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС залучила рекрутингові агентства для підбору персоналу

Казна та Політика
529
Державна фіскальна служба (ДФС) Україна залучила рекрутингові компанії для підбору співробітників в рамках проекту з реформування фіскальних органів.
Про це глава ДФС Ігор Білоус повідомив на нараді за участю прем’єр-міністра Арсенія Яценюка у вівторок.
“Ми на цьому тижні оголошуємо HR-проект, який буде направлений на пошук і залучення професійних фахівців, в першу чергу, всередині організації, і, по-друге, будуть залучені люди ззовні. Презентація (HR-проекту – ІФ) в деталях буде вже в березні. Залучено провідні рекрутингові агентства, і, я вважаю, що їх участь буде запорукою ефективності та високих стандартів (у підборі персоналу – ІФ) “, – сказав він.
На думку І.Білоуса, підбір нових кадрів буде першим кроком реформування ДФС, яке передбачає функціонування офісу великих платників податків з його територіальними відділеннями, обласних інспекцій з обслуговування середнього та малого бізнесу, а також фізосіб.
Голова ДФС зазначив, що детальний план реформування фіскальних органів вже наполовину розроблений разом з технічною місією Міжнародного валютного фонду (МВФ).
“У квітні ми презентуватимемо цей план”, – сказав І.Білоус.
Як повідомлялося, сьогодні прем’єр-міністр Арсеній Яценюк прийняв рішення про початок службового розслідування щодо діяльності вищих посадових осіб ДФС – глави відомства І.Білоуса, його першого заступника, який займається податковою міліцією, Володимира Хоменка, та заступника Анатолія Макаренка, який курирує митницю.
Прем’єр пояснив своє рішення скаргами бізнесу на корупційні схеми роботи відомства. У той же час голова уряду відзначив, що у керівництва ДФС є можливість довести свою ефективність, в іншому випадку рішення будуть прийняті по всій її вертикалі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас