Місія МВФ не поїхала і продовжує роботу в Києві - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Місія МВФ не поїхала і продовжує роботу в Києві - ЗМІ

Казна та Політика
962
Місія ключового кредитора України Міжнародного валютного фонду продовжує свою роботу в Києві, повідомило УНІАН джерело, знайоме з ходом переговорів.
«Місія в Києві. Згідно з правилами і процедурами роботи МВФ, їдучи, вони повинні зробити заяву. Поки такої заяви не було», – зазначило джерело, додавши, що місія може завершити роботу в будь-який момент.
Як повідомлялося, Україна і МВФ реалізують спільну дворічну програму stand-by обсягом кредитування 17 млрд дол. У 2014 році Україна отримали за програмою два транші загальним обсягом 4,6 млрд дол.
На початку січня 2015 до Києва приїхала також чергова місія Фонду для оцінки економічної ситуації. У середині січня уряд України звернувся до Фонду з проханням розглянути можливість надання Україні більшого обсягу фінансування і, таким чином, підписання нової програми співпраці. Переговори про таку програму тривають.
Як підкреслили в Міністерстві фінансів України, керівництво міністерства вже провело консультації з членами коаліції щодо проекту домовленостей з МВФ.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас