Депутати можуть обговорити зміни до бюджету на позачерговому засіданні Ради — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутати можуть обговорити зміни до бюджету на позачерговому засіданні Ради

Казна та Політика
376
Кабінет міністрів до 15 лютого внесе проект змін до державного бюджету України на поточний рік, повідомив віце-прем’єр – міністр культури В’ячеслав Кириленко.
“Ми, як і брали на себе зобов’язання, до 15 лютого внесемо проект змін до державного бюджету України і, можливо, з ним ще пакет законопроектів, спрямованих на виконання цих змін до бюджету”, – сказав він на засіданні погоджувальної ради в понеділок.
В.Кириленко зазначив, що вранці відбулося засідання Кабміну, на якому обговорювався хід переговорів з місією Міжнародного валютного фонду (МВФ), які проходили протягом вихідних.
Віце-прем’єр також повідомив, що уряд проситиме парламент провести на тижні роботи депутатів в округах (23-27 лютого) спеціальне позачергове засідання Верховної Ради, щоб обговорити зміни до держбюджету.
“Таке засідання є вкрай необхідним, щоб ми могли успішно завершити консультації з місією МВФ”, – пояснив він.
В.Кириленко зазначив, що за нинішніми проектам фінансова допомога Україні може бути найбільшою за всю історію МВФ, якщо брати по співвідношенню до ВВП, який прогнозується в цьому році відповідно до чинного бюджетом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас