Житель штату Вашингтон отримав рахунок у $18 тисяч за неоплачений проїзд по мосту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житель штату Вашингтон отримав рахунок у $18 тисяч за неоплачений проїзд по мосту

Світ
1140
Том Роуз, житель міста Поулсбо штату Вашингтон, отримав чек на ім’я свого сина, в якому йшлося про необхідність сплатити 18 тисяч доларів по заборгованості за проїзд. Молодий чоловік щодня їздив по мосту 520 на роботу, але відмовлявся купувати необхідний для цього проїзний в електронній системі Good To Go. Ця система була введена в 2007 році, а збори за проїзд конкретно по цьому мосту стартували в 2011-му. Молодий чоловік заборгував $1360, решта суми – штраф за порушення. Згідно з інформацією на сайті Департаменту транспорту штату Вашингтон, вартість разового проїзду коливається від $1,75 до $5,40 в залежності від дня тижня і часу.
Як повідомляє портал місцевого телеканалу KING 5, син Тома Роуза не отримував повідомлень про заборгованості протягом довгого часу до тих пір, поки не спробував продати свій автомобіль. Представники Департаменту заявили, що рахунки, які висилися, приходили назад – мабуть, адреса одержувача була вказана невірно. Також вони зазначили, що неплатнику в будь-якому випадку доведеться відшкодувати борг в $1360, а що стосується накопичилися за цей час штрафів у 16 тисяч, то це питання можна обговорювати.
Також телеканал повідомляє, що це не перший випадок коли у водіїв виникали проблеми у зв’язку з несплатою проїзду по мосту 520. Місцева мешканка Емі Феченс мала проїзний Good To Go, проте рахунки їй приходили всього лише два рази. Коли ж вона подзвонила в офіс для того, щоб дізнатися свій баланс, то їй повідомили про штраф в $900. Будучи адвокатом, вона зі своїми колегами подала груповий судовий позов до Департаменту транспорту штату Вашингтон і до компанії, що відповідає за саму електронну систему оплати, звинувачуючи їх у тому, що вони не оповіщали водія про стан його проїзного рахунку і порушували тим самим його права.
З 76 342 км тільки міжштатних магістралей в США приблизно 4700 км – платні. У штаті Вашингтон платною є тільки одна внутрішньо штатна автомагістраль 167. Згідно з даними журналу Forbes, середня ціна проїзду становить від 18 до 30$ за 500 км.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас