У Сінгапурі операції з Bitcoin будуть обкладатися податком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Сінгапурі операції з Bitcoin будуть обкладатися податком

Світ
254
Податкове управління Сінгапуру має намір налагодити систему отримання податків від підприємств, чия діяльність пов’язана з криптовалютами.
Офіційне фіскальне відомство вже опублікувало документ, відповідно до якого регулювання криптовалют, наприклад, Bitcoin, повинно здійснюватися в рамках податкової політики.
Наприклад, зареєстровані в Сінгапурі підприємства, які здійснюють операції з купівлі-продажу товарів за Bitcoin або інші віртуальні гроші, будуть змушені платити ПДВ. Поки в плани уряду не входить впровадження податку для підприємств, які працюють поза сінгапурської юрисдикції.
Крім того, зареєстровані в країні підприємства, які беруть участь в продажу/купівлі віртуальних валют, будуть зобов’язані оплачувати прибутковий податок на прибуток. Винятки становлять випадки коли криптовалюта продається особі, яка проживає за межами Сінгапуру.
Крім зазначених організацій податок буде стягуватися з бірж, які торгують криптовалютою, агентів та імпортерів продукції, що використовують віртуальні гроші.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас