eBay готується до життя без PayPal — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

eBay готується до життя без PayPal

Фондовий ринок
2139
Міжнародна платіжна система PayPal все ще технічно є частиною eBay. Однак після заяви про відділення PayPal цього року, інтернет-аукціон не втрачає часу, готуючись до життя без свого платіжного бренду.
З цією метою, eBay створив новий підрозділ на чолі з директором по продуктах Ерджей Піттманом, який займеться розробкою нової платіжної технології. Компанія прийняла на роботу Піттмана в 2013 році після його відходу з Apple, де він очолював глобальну платформу електронної комерції для онлайн-магазинів Apple. Піттман також обіймав посаду директора по продуктах в Google.
Таким чином, компанія щосили готується до відділення свого платіжного підрозділу, незважаючи на те, що деякі форми партнерства з PayPal після знакової події будуть існувати.
Головним конкурентом eBay є китайська торгова платформа Alibaba, яка після виходу на IPO стала найдорожчою компанією в світі. Незважаючи на те, що основним ринком Alibaba є Китай, зростання конкурентного тиску з його боку на eBay в США і в усьому світі є лише питанням часу.
Аналітики також заявляють, що колишні співробітники Apple в команді eBay – не випадковість. Платформа мобільних платежів Apple Pay, за прогнозами, зробить справжню революцію в роздрібній торгівлі. Можливо, eBay використовує таланти Apple для створення свого унікального платіжного продукту?
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас