Китайська і міжнародна юрфірми об'єдналися в найбільшу в світі компанію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська і міжнародна юрфірми об'єдналися в найбільшу в світі компанію

Світ
382
Китайська юридична фірма Dacheng Law Offices і Dentons, що входить в десятку найбільших міжнародних юридичних фірм, оголосили про об’єднання і створення фірми, яка зможе забезпечувати комплексне надання юридичних послуг на території Африки, Азіатсько-Тихоокеанського регіону, Канади, Середньої Азії, Європи, Близького Сходу, Росії, СНД і Закавказзя, Великобританії, США і всіх 34 регіональних адміністративних підрозділів Китаю.
Як повідомляється в прес-релізі об’єдналися компаній, нова фірма налічуватиме більше ніж 6,5 тис. юристів та інших фахівців у 120 офісах на території понад 50 країн.
Керівником буде директор і партнер-засновник Dacheng Сюйфен Пен, який стане головою глобального ради директорів і головою глобального консультативного комітету нової фірми, глобальним головою нової фірми стане глобальний голова Dentons Джо Ендрю, глобальним виконавчим директором нової фірми стане глобальний виконавчий директор Dentons Елліотт Кравець.
Нова фірма буде структурно поділена на п’ять регіонів – Азія, Канада, Європа, Велика Британія та Близький Схід і США – кожен з яких буде очолювати регіональний виконавчий директор. Глобальний рада нової фірми буде складатися з 14 членів від Dentons і п’яти від Dacheng, і буде включати представників кожного регіону.
В глобальну консультативну раду увійдуть всі члени ради кожного регіону.
Нова фірма буде організована у формі Verein – структури, звичайної для провідних міжнародних юридичних фірм світу.
Dacheng заснована в 1992 році, є однією з перших і найбільших фірм в КНР. Штат Dacheng налічує понад 4 тис. юристів, штаб-квартира перебував у Пекіні, кількість філій і офісів Dacheng перевищує 50.
Dentons – міжнародна фірма, що входить в рейтинг 20 провідних юридичних брендів світу, складений Acritas. Dentons була створена в результаті об’єднання міжнародної юридичної фірми Salans, канадської юридичної фірми Fraser Milner Casgrain (FMC) і міжнародної юридичної фірми SNR Denton. У розпорядженні клієнтів фірми – 2,6 тис. фахівців в більш ніж 75 офісах, розташованих у ключових ділових центрах у 50 країнах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас