У Німеччині відкрився банк виключно для смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині відкрився банк виключно для смартфонів

Фондовий ринок
739
Онлайн-банк Number26 почав приймати вклади клієнтів з Німеччини та Австрії за попереднім записом. Діяльність стартапу регулюється німецькою установою WirecardBank, яка вже видала відповідну ліцензію.
Відкрити рахунок в Number26 можна всього за вісім хвилин. При цьому обов’язково використовувати смартфон, оскільки інші пристрої, підключені до інтернету, в тому числі стаціонарний ПК не підходять для виконання операцій. Завантажити додаток можна як для смартфонів на базі iOS, так і для Android.
Для того, щоб відкрити рахунок у банку необхідно підтвердити свою особу за допомогою відеодзвінка, без необхідності надавати друковані документи. Після укладення угоди з мобільним банком, вкладники автоматично підключаються до платіжної системи MasterCard. Клієнти можуть здійснювати платежі, а також переводити рахунки по всьому світу без комісії. У зв’язку з тим, що онлайн-банк не містить мережі філій, він не може перекладати супутні витрати на споживача.
Усі транзакції відображаються і зберігаються в мобільному додатку. У програмі також доступна статистика, яка допомагає клієнтам краще управляти своїми фінансами. Крім звичайних сервісів, користувачам доступні грошові перекази в текстових повідомленнях, а також електронною поштою.
Після кожної операції з коштами користувач отримує відповідне повідомлення в режимі реального часу.
В даний час мобільний банківський рахунок можуть відкрити жителі Німеччини та Австрії. У компанії відзначають, що для того, щоб відкрити рахунок, необхідно отримати запрошення від існуючого вкладника банку. Для тих абонентів, які проходять стандартну процедуру реєстрації, термін очікування складе до 6 тижнів.
У майбутньому відділення банку перемістяться в смартфон, прозорий, зручний і безпечний спосіб управління своїми вкладами, зазначають розробники.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас