Amazon полишає сферу мобільних гаманців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon полишає сферу мобільних гаманців

Фондовий ринок
711
Після невдалого періоду тестування, який тривав шість місяців, керівництво Amazon прийняло рішення закрити програму «мобільний гаманець».
Мобільний гаманець Amazonбил представлений в магазинах додатків Google Play і Amazon Appstore в липні минулого року. Електронний гаманець дозволяв завантажувати в додаток дані знижкових карт, програм лояльності, а також подарункових сертифікатів і потім використовувати їх на касі за допомогою штрих-коду або QR-коду. За допомогою програми можна було також перевірити баланс по картках.
Додаток було відразу встановлено на сайті інтернет-магазину, щоб покупці могли переводити бонуси і отримувати знижки в інтернеті. Крім того, гаманець входив до автоматичних налаштувань смартфона Amazon – Fire.
Також був створений спеціальний сайт мобільного гаманця, який пропонував користувачам додаткові опції управління своїми картками.
Amazon розраховував на те, що в майбутньому в додаток можна буде завантажувати кредитні та дебетові карти, для того, щоб розплачуватися смартфоном в торгових мережах.
Однак мобільний додаток не користувався успіхом. Тому Amazon вирішив видалити його так само непомітно, як він з’явився.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас