Обсяг фінпослуг в Британії зростав рекордними темпами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяг фінпослуг в Британії зростав рекордними темпами

Світ
102
Фінансові компанії Великої Британії прогнозують подальше зростання обсягів бізнесу на початку поточного року, після того як в IV кварталі 2014 темпи зростання виявилися рекордними з 1996 р, повідомляє Конфедерація британської промисловості (CBI).
За результатами опитування представників фінінститутів, 65% респондентів прогнозують зростання обсягів, в той час як лише 6% прогнозують зниження.
У жовтні-грудні про зростання бізнесу заявили 64% опитаних фінкомпаній, про скорочення – 7%.
Майже половина опитаних в даний час більш оптимістично дивиться в майбутнє, ніж це було три місяці тому, а 12% – менш оптимістично. 62% компаній повідомили про збільшення прибутку в IV кварталі.
За даними CBI, майже третина опитаних фінкомпаній збільшила число співробітників в жовтні-грудні, 41% – скоротив свої штати.
Доходи британських банків і страховиків зросли завдяки зміцненню темпів економічного зростання у Великій Британії та інших країнах, зазначає агентство Bloomberg. Число вакансій в лондонських компаніях фінансового сектора в 2014 р збільшилося на 18% згідно з розрахунками кадрового агентства Astbury Marsden.
CBI представляє інтереси приблизно 190 тис. компаній різних галузей, в яких працює майже 7 млн осіб.
Опитування проводилося PricewaterhouseCoopers з 17 листопада по 4 грудня.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас