У Раді пропонують встановити суму для відкупу від військової служби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді пропонують встановити суму для відкупу від військової служби

Казна та Політика
18941
Профільний комітет Ради з нацбезпеки і оборони пропонує встановити суму для відкупу від військової служби, еквівалентну річному або п’ятирічному фінансовому забезпеченню контрактника. Про це в кулуарах Ради заявив народний депутат від “Народного фронту” Андрій Тетерук.
“Сьогодні буде комітет нацбезпеки і оборони, на якому ми після доповіді голови ГШ ЗСУ будемо застосовувати додаткові рішення щодо проведення мобілізації”, – зазначив Тетерук.
“Це конституційний обов’язок громадян захищати свою державу. Дві тисячі доларів – досить смішна сума, не відповідає дійсності. З паном Березою хочемо запропонувати свою цифру, але це буде річне або п’ятирічне фінансове забезпечення контрактника, а не 2000 дол. Це повинна бути досить суттєва сума , яка дозволить людям, які дійсно заробляють гроші, відкупитися. І це має бути врегульованою в законодавчому полі процедурою”, – заявив нардеп.
Нагадаємо, раніше нардеп від “Самопомочі” Семен Семенченко пропонував також встановити таку суму рівну 2 тисячам доларів.
За матеріалами:
112
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас