Техаський торговець меблями поверне покупцям гроші, якщо нафта подорожчає до $85 за барель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Техаський торговець меблями поверне покупцям гроші, якщо нафта подорожчає до $85 за барель

Світ
4205
Заповзятливий власник меблевого магазину з техаського Х’юстона пообіцяв повернути гроші всім, хто купить у нього товарів на суму більше семи тисяч доларів, за умови, що до кінця року барель нафти коштуватиме не менше 85 доларів, повідомляє Reuters.
Заманливе рекламне оголошення красується на головній сторінці сайту магазину Gallery Furniture. Правда, експерти стверджують, що шансів на таке зростання цін практично немає – для цього нафта повинна коштувати на 70% дорожче, ніж зараз, притому що з червня минулого року ціна впала вдвічі.
Для Джима Макінгвейла – саме так звуть техаського підприємця – це вже не перша спроба влаштовувати своєрідні лотереї для своїх покупців. У 2014 році на честь свого 63-річчя він пообіцяв відшкодувати вартість покупок першим 500 покупцям, які придбали у нього меблів на суму більше 6300 доларів. Без особливої умови, звісно, не обійшлося: щоб рішення вступило в силу, бейсбольна команда Houston Astros мала виграти 63 або більше матчів у регулярному сезоні.
Того разу він програв: як пише CBS Houston, запеклому сперечальнику довелося відшкодувати клієнтам 4,2 мільйона доларів, бо бейсболістам вдалося досягти такого результату.
Раніше схожу рекламну кампанію техаський бізнесмен використовував у розіграші Суперкубка та інших змагань з американського футболу. У загальній сумі це обійшлося йому в 12 мільйонів доларів.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас