ПДВ на медпослуги не буде введено — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПДВ на медпослуги не буде введено

Казна та Політика
305
Податок на додану вартість (ПДВ) на медичні послуги вводитися не буде, повідомила заступник глави комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Ірина Сисоєнко.
“Медичні послуги і надалі будуть звільнені від ПДВ. Наміри щодо скасування цієї норми були прописані (урядом – ІФ), що викликало чимало негативу, проте нам вдалося відстояти і це питання. Тому ні закон про внесення змін до Податкового кодексу, ні Податковий кодекс у чинній редакції, не передбачають обкладання даних послуг ПДВ “, – сказала вона агентству” Інтерфакс-Україна “.
І.Сисоєнко також зазначила, що профільний комітет розраховує на збільшення витрат на програми з дитячої онкології та гемодіалізу, а також на придбання цифрових мамографів і ультразвукових діагностичних приладів вітчизняного виробництва, передбачене при перегляді держбюджету-2015 до 15 лютого.
Як повідомлялося, уряд виступив з ініціативою ввести ПДВ на весь спектр медичних послуг, за винятком п’яти категорій населення: інваліди, діти-інваліди, хворі на туберкульоз, СНІД та онкохворі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас