Нацбанк замовив програмного забезпечення на 38 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацбанк замовив програмного забезпечення на 38 мільйонів

Казна та Політика
1443
Національний банк України за результатами тендерів уклав низку угод на послуги щодо комп’ютерів та програмного забезпечення на 37,54 мільйона гривень.
Про це пишуть ЗМІ з посиланням на “Вісник державних закупівель”.
Як зазначається, ТОВ “Інлайн груп Захід” отримає 6,1 млн гривень за 12 комплектів модулів керування подіями та інцидентами інформаційної безпеки.
Ще 2,3 млн гривень фірма отримає за ліцензування від виробника товару IBM Security QRadar SIEM (існуючого в Нацбанку України обладнання), послуги з інсталяції, конфігурування та тестування і технічної підтримки товарів, що постачаються.
“Інлайн груп Захід” раніше входило до російської “Инлайн груп”. Зараз українська компанія стверджує, що є “повністю самостійною”, вона перереєстрована на топ-менеджерів фірми Василя Куценка, Олександра Лепетюка, а також Віталія Сидякіна та Олександра Щонхора.
ТОВІВРМ” отримає 10,38 млн гривень за устаткування та послуги, пише видання.
У тому числі 4,27 млн гривень коштуватимуть 4 модулі попередження атак для Інтернет-вузла, 0,77 млн гривень на їх інсталяцію, 5,34 млн гривень піде на невиключне право на використання програмного забезпечення IBM WebSphere та послуги з впровадження.
Засновниками цієї фірми є Олексій Богачов та ТОВ “Інновація груп”. Власниками останньої фірми через ланцюжок засновників є Станіслав Гуревич, Ігор Переверзєв, Дмитро Седнєв і Олександр Астанін – керівники групи “МУК”.
ТОВ “Інтегріті Візіон” отримає 12,57 млн гривень за обладнання для систем збереження даних, з яких 0,48 млн грн. піде на послуги інсталяції.
Засновниками фірми є Олексій Наконечний, Олег Половинко, Інна Соловйова.
Також ТОВ “ІТ-інтегратор” отримає 5,22 млн грн за післягарантійну підтримку обладнання компанії Cisco, ПАТ “Центр комп’ютерних технологій “ІнфоПлюс” отримає 0,96 млн гривень за cупроводження системи електронного документообігу Нацбанку.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас