У Києві за рік виявили понад 560 гральних закладів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві за рік виявили понад 560 гральних закладів

Казна та Політика
514
В Управлінні Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України в Києві розповіли про результати роботи з виявлення та припинення грального бізнесу. Про це повідомили в прес-службі столичного управління МВС.
Підрозділами столичного Управління протягом 2014 р. у сфері грального бізнесу виявлено понад 560 фактів організації гральних закладів. Під час санкціонованих обшуків оперативники вилучили майже 10 200 одиниць грального обладнання – ігрові автомати, системні блоки з інтегрованими програмами симуляції азартних ігор, столи для гри в покер, рулетки і лотерейні термінали.
Крім того, під час відпрацювання ігрових закладів співробітники міліції вилучили понад 382 тисячі гривень.
За статтею 203-2 Кримінального кодексу України (заняття гральним бізнесом) розпочато 208 кримінальних проваджень, за результатами яких 10 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину. До суду направлено 8 обвинувальних актів. Нагадаємо, що санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу – від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Якщо ж фігурант у минулому вже був засуджений за заняття гральним бізнесом, розмір штрафу значно збільшується – від сорока до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.
Втім, незважаючи на такі вагомі результати, правоохоронці столичного Управління ДСБЕЗ продовжують роботу з виявлення місць можливого розташування об’єктів, які б надавали незаконні послуги у сфері грального бізнесу, а також осіб, які організовують зазначену діяльність.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас