Мерія Києва планує збільшити дохід від проїзду в метро на 20-30% за рахунок електронного квитка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мерія Києва планує збільшити дохід від проїзду в метро на 20-30% за рахунок електронного квитка

Казна та Політика
898
Введення електронного квитка у Київському метрополітені дозволить чітко контролювати процес перевезення пасажирів і виключить корупційну складову в роботі метро. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.
“На сьогодні навіть директор метрополітену не може чітко сказати, яка кількість людей їздить у метро і скільки жетонів продається. Тому кілька місяців тому і затримали касира, у якого вилучили понад мільйон гривень. У всьому світі працює електронна система, яка фіксує, скільки людей користується метрополітеном, хто на якій станції зайшов і на якій вийшов”, – підкреслив Кличко.
Він також додав, що за рахунок автоматизації процесу київська влада сподівається збільшити дохід від проїзду на 20-30%. “За експертними оцінками, програма “електронний квиток” дасть метрополітену 20%, а то і 30% прибутку. А це – кошти, які підуть на розвиток та оновлення метро”, – зазначив столичний мер.
Нагадаємо, напередодні Кличко повідомив, що в Київському метрополітені затримано касира, який привласнив 1 млн грн від продажу жетонів.
За матеріалами:
ТВi
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас