В Україні реалізують інвестиційні проекти на 7 млрд гривень - АП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні реалізують інвестиційні проекти на 7 млрд гривень - АП

Кредит&Депозит
644
Портфель міжнародних фінансових організацій на стадії реалізації складається з 32-х інвестиційних проектів. Про це повідомив заступник глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків.
“На сьогоднішній день портфель міжнародних фінансових організацій на стадії реалізації складається з 32-х інвестиційних проектів, які залучені (державою – ред.) або під державні гарантії. Загальна сума – 7 млрд гривень”, – повідомив Д.Шимків.
За його словами, вирішити ці фінансові питання вдалося завдяки тому, що протягом 8-19-го грудня в Україні працювала місія МВФ.
“Тільки за грудень 2014 р. підписано три важливі проекти: це реконструкція та капітальний ремонт газопроводу “Уренгой – Помари – Ужгород”, це позика європейського інвестиційного банку – 150 млн євро і позика Європейського банку реконструкції та розвитку в 200 млн дол. США. Дуже важливий проект – це основне кредитування малого та середнього бізнесу, позика становить 400 млн євро. а також кредитна програма для відновлення України, це позика Європейського банку в 200 млн гривень. На фінансові проекти з політики розвитку у фінансовому секторі – 500 млн доларів, а також позика на політику розвитку також 50 млн доларів”, – розповів Д.Шимків.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас