Integrites виступає радником групи компаній «Elfa» з питань структурування бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites виступає радником групи компаній «Elfa» з питань структурування бізнесу

132
Міжнародна юридична фірма Integrites виступила генеральним радником групи компаній «Elfa» (торгові марки BIO, Dr.Sante, Fresh Juice, Sun Berry, Зелена аптека) з питань структурування бізнесу на Україні, включаючи придбання активів у Польщі і Словаччині.
Для цілей подальшого розвитку бізнесу і експансії на європейські ринки група компаній «Elfa» залучила фінансування, що, у свою чергу, призвело до необхідності комплексної реструктуризації всього бізнесу.
Проект був здійснений юристами Міжнародної юридичної фірми Integrites за участю іноземних радників права Нідерландів, Польщі, Словаччини та Кіпру. Дії локальних юристів і податкових консультантів полягали в імплементації розробленої командою Integrites корпоративної структури, проведення стрес-тестів і суворому контролі за роботою кожного з механізмів, з урахуванням впровадження системи міжнародного податкового планування та ефективного управління. Вартість проекту склала понад 10 мільйонів доларів США.
Роботи по проекту були виконані юристами корпоративної практики та M&A під керівництвом радника Integrites Ольги Вінгловської.
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас