Авіакомпанія "Дніпроавіа" запустить рейси Дніпропетровськ-Київ та Київ-Москва через аеропорт "Київ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанія "Дніпроавіа" запустить рейси Дніпропетровськ-Київ та Київ-Москва через аеропорт "Київ"

Особисті фінанси
374
Авіакомпанія “Дніпроавіа” (Дніпропетровськ) з січня 2015 відкриває два нових щоденних рейси: з 12 січня Дніпропетровськ – Київ (аеропорт Жуляни), з 22 січня – Київ (Жуляни) – Москва (а/п Домодедово).
Як повідомила прес-служба авіакомпанії, авіаперельоти виконуватимуться на літаках Embraer-145, з двома класами обслуговування – “Преміум економ” і “Економ”. Квитки на рейси Дніпропетровськ – Київ та Київ – Москва вже у продажу на сайті авіакомпанії, в касах та агентської мережі продажів.
“Незважаючи на введення додаткового рейсу на Москву через аеропорт” Київ “авіакомпанія“Дніпрравіа“докладає максимум зусиль щодо відновлення прямого перельоту Дніпропетровськ-Москва”, – йдеться в повідомленні.
За даними системи бронювання авіакомпанії, вартість перельоту в одну сторону за маршрутом Дніпропетровськ-Київ становить 947 грн, за маршрутом Київ-Москва – 2,119 тис. грн.
Як повідомлялося, Державна авіаційна служба України в листопаді заборонила польоти між Дніпропетровськом і Москвою.
“Дніпроавіа” здійснює регулярні та чартерні авіарейси в країни Європи, Близького Сходу, СНД.
Раніше компанія входила в альянс “Українська авіаційна група”, пов’язаний з групою “Приват” (Дніпропетровськ) разом з авіакомпаніями “АероСвіт” (Київ) і “Донбасаеро” (Донецьк), однак у серпні 2013 заявила про вихід з нього.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас