"Візз Ейр Україна" почала літати за маршрутом Львів-Неаполь: квитки від 800 грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Візз Ейр Україна" почала літати за маршрутом Львів-Неаполь: квитки від 800 грн.

Особисті фінанси
851
Сьогодні авіакомпанія “Візз Ейр Україна” виконала перший рейс за маршрутом Львів – Неаполь. Airbus A320 піднявся в повітря о 12:35 зі 145 пасажирами на борту і приземлився в Неаполі в 13:30.
Рейси “Візз Ейр Україна” з Міжнародного аеропорту Львів у Неаполь будуть виконуватися два рази на тиждень, по вівторках і суботах. Прибувати рейси будуть в Міжнародний аеропорт Неаполь, звідки можна швидко і зручно дістатися до Неаполя і сусідніх курортів. Квитки вартістю від 789 грн.
Вадим Третяк, комерційний директор авіакомпанії “Візз Ейр Україна”, повідомив: “Ми раді розширити нашу пропозицію для українських пасажирів, запускаючи новий рейс зі Львова до Італії за доступними цінами. Неаполь – наш третій напрямок зі Львова поряд з рейсами до Венеції Тревізо і Мілан Бергамо. Неаполь – привабливий напрям як взимку, коли туристи можуть відчути святкову атмосферу різдвяних ярмарків, так і влітку, коли людей приваблює відпочинок на узбережжі. А знаменита італійська гостинність чекає українських мандрівників протягом усього року “.
“Візз Ейр Україна” пропонує перельоти по 16 маршрутах в 7 країн з 2-х українських міст. Команда з понад 90 професіоналів авіакомпанії забезпечує найвищу якість послуг за конкурентно низькими цінами, завдяки чому 1 млн. пасажирів скористалися послугами “Візз Ейр Україна” в 2013 році.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас