Сумська ОД банку "Аваль" проводить акцію для пенсіонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сумська ОД банку "Аваль" проводить акцію для пенсіонерів

Кредит&Депозит
308
Сумська обласна дирекція банку «Аваль» оголосила про проведення акції для пенсіонерів з 1 червня по 19 липня п.р., повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ маркетингу і продажу Сумської ОД.
За інформацією дирекції, згідно з умовами акції, усі пенсіонери, які відкриють у зазначений період пластикову карту «Онікс-пенсійний», автоматично стануть учасниками розиграшу 27 призів: дев’яти грошових, дев’яти цінних подарунків, а також дев’яти пільгових ставок по вкладу «Пенсійний» із доходністю 17,2 проц. річних.
Розиграш відбудеться наприкінці липня п.р.
За інформацією прес-служби, карти банку «Аваль» «Онікс-пенсійний» призначені для одержання пенсій і матеріальної допомоги не тільки у відділеннях банку, але й у будь-якому банкоматі АППБ «Аваль» по всій Україні. При оформленні картки для її власника відкривається картковий рахунок, що може поповнюватися як готівкою, так і безготівковими коштами без обмеження суми поповнення.
На залишок по картковому рахунку банк нараховує відсотки з розрахунку порядку 12 проц. річних. При цьому відкриття рахунка, видача пластикової карти і зняття з рахунку готівки проводиться безкоштовно. Крім того, до рахунку безкоштовно можна відкрити додаткову карту для довіреної особи. Для одержання карти «Онікс-пенсійний» необхідно мати громадянський паспорт, копію довідки з податкової адміністрації про присвоєння номера фізичної особи — платника податків, пенсійне посвідчення.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас