У Раді пообіцяли дізнатися, скільки людей отримують пенсії понад 10 тисяч - адже "щоб їх виплачувати, держава часто залазить у борги" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді пообіцяли дізнатися, скільки людей отримують пенсії понад 10 тисяч - адже "щоб їх виплачувати, держава часто залазить у борги"

Казна та Політика
1325
Скорочення соціальних пільг є вимогою часу і міжнародних організацій, які надають кредити Україні
Таку думку висловив народний депутат фракції “Народний фронт” у Верховній Раді, Секретар Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Геращенко, відповідаючи на запитання журналістів, повідомили в прес-службі НФ.
“Якщо у вас немає грошей, де ви їх візьмете? Звичайно, візьмете в борг, але ваші кредитори скажуть: а ми не будемо вам давати кошти, тому що ви їх або розкрадете, або витратите невідомо на що. А ще у вас є війна “, – заявив Геращенко.
“Тому всі міжнародні інститути, у яких ми можемо позичити кошти, кажуть, що вистачить, хлопці, грати в популізм. У нас тільки учасників ліквідації Чорнобильської аварії в три рази більше, ніж їх було на ділі. А скільки у нас інших фальсифікацій, а скільки людей отримують великі пенсії, яких вони не заслуговують”, – підкреслив представник “Народного фронту”.
Антон Геращенко також сказав, що обов’язково поцікавиться кількістю осіб, які отримують пенсії більше 10 000.
“Є дуже багато питань, оскільки для того, щоб виплачувати ці пенсії або соціальні пільги тим, хто їх не заслуговують, у нас держава часто залазить в борги”, – резюмував Антон Геращенко.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас