Apple патентує річ, яка б довела Стіва Джобса до шаленства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple патентує річ, яка б довела Стіва Джобса до шаленства

Світ
3478
Компанія Apple нещодавно подала заявку на патентування стилуса. Це б довело Стіва Джобса до шаленства. Не те, щоб він був проти отримання компанією Apple новго патента, просто Джобс ненавидів усі стилуси одинаково. Під час промислової виставки Macworld 2007, коли був представлений iPhone, Джобс насміхався над стилусами.
“Кому потрібен стилус?” – сказав він натовпу, який сміявся. “Вам треба діставати його, потім знову ховати, ви губите їх, фу. Нікому не потрібен стилус”. Пізніше, він розгромив ідею Microsoft створити планшет із стилусом. Так, Джобс заявив своєму біографу Уолтеру Айзексону: “Як тільки у вас з’явився стилус – ви померли.” Натомість Джобс зробив ставку на сенсорний дисплей і світ змінився назавжди.
Патент Apple не містить нічого неймовірно складного, але знову ж – ми говоримо про предмет, призначений для того, щоб взаємодіяти з екраном. І хоча Apple уникав їх протягом багатьох років, є безліч різних стилусів, які можна замовити через Інтернет.
Звичайно, Apple патентує безліч різних речей, які ніколи потім не доходять до виробництва. І можливо, ми ніколи і не побачимо стилус від Apple. Однак, стилус не зашкодить, враховуючи плани Apple розповсюдити iPad в школах. Це також може допомогти Apple у завоюванні бізнес-сегменту – стилус може бути зручнішим для певних видів введення даних або інших повторюваних завдань.
Ось як він виглядає:
Apple_00
Sam Colt, Business Insider
Переклад: Тетяна Гордієнко
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас