Укрексімбанк уклав Кредитну угоду з французьким банком Сосьєте Женераль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк уклав Кредитну угоду з французьким банком Сосьєте Женераль

Кредит&Депозит
140
Cьогодні відбулося офіційне укладання Кредитної угоди між відкритим акціонерним товариством «Державний експортно-імпортний банк України» та французьким банком Сосьєте Женераль, в рамках якої передбачається фінансування спільного українсько-французького проекту на довгостроковій основі.
Цей крок, як результат наполегливої роботи Укрексімбанку, свідчить про становлення та поглиблення кредитно-інвестиційного стимулювання, спрямованого на економічний розвиток країни, здійснення структурної перебудови, модернізацію промисловості та розвиток експортного потенціалу вітчизняних підприємств на середньо- та довгостроковій основі.
Імідж банку як надійного ділового партнера забезпечується високим професійним рівнем його роботи та дає можливість Укрексімбанку опановувати нові схеми співробітництва із закордонними фінансовими інститутами. Завдяки активному просуванню Укрексімбанку на міжнародні ринки позичкових капіталів розширюється коло іноземних партнерів та розвиваються встановлені кредитні відносини.
Довідка
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом, яка надає своїм клієнтам повний перелік банківських послуг та має відділення і представництва в усіх регіонах України. Бездоганна міжнародна репутація та надійність Укрексімбанку визнана світовими фінансовими організаціями та закордонними банками.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас