В Іспанії стартує передноворічний розпродаж квартир до 80 тисяч євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Іспанії стартує передноворічний розпродаж квартир до 80 тисяч євро

Нерухомість
8305
До кінця року іспанські банки і агентства нерухомості виходять на ринок з щедрими пропозиціями. Так, фінансова організація Bankia запустила передноворічну акцію з продажу дешевого житла в Іспанії. Нових власників чекають п’ять тисяч об’єктів нерухомості, ціна яких не перевищує 80 тисяч євро.
Всі об’єкти – вторинне житло. Серед них є як міські, так і курортні об’єкти. Вони розкидані по всій Іспанії, але найбільше об’єктів розташовано в автономному співтоваристві Валенсія (1906), Каталонії (1400), Андалусії (793) і Мадриді (598). Тут є як квартири у великих містах, так і об’єкти в зовсім маленьких тихих муніципалітетах, повідомляє Noticia.ru.
Акція триватиме до 31 грудня. З інформацією про об’єкти можна ознайомитися в офісах Bankia або на сайті агентства нерухомості Haya Real Estate.
А компанія Casaktua виставила на продаж 250 об’єктів нерухомості в Іспанії з особливими умовами покупки. Іпотечні виплати не перевищують 250 євро на місяць. Середня ціна такої квартири – 62 тисячі євро. Площа – близько 85 квадратних метрів. Середньостатистична ціна одного квадратного метра становить 730 євро. Це приблизно відповідає цінам 1997 року. Серед виставлених на продаж об’єктів є як нові, так і вторинні. Більшість квартир розташоване в Андалусії і Валенсії.
Тим часом, за останніми прогнозами експертів, зростання цін на житло в Іспанії відновиться тільки в 2019 році. Noticia.ru нагадує, що після досягнення максимальної позначки в 245 313 євро в 2007 році вартість житлової нерухомості в Іспанії знижувалася до 2013 року. За цей період вона впала на 36,6%, і найбільшою мірою негативна динаміка була помітна в Каталонії, Наваррі і Арагоні.
Наступний рік, у свою чергу, стане періодом застою, пророкують фахівці порталу Kelisto. Середня вартість нерухомості складе 158 979 євро, що всього на 0,8% більше, ніж у поточному році. Це незначне підвищення буде обумовлено активністю іноземних і національних покупців, які шукають привабливі активи за доступними цінами.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас