Кабмін збільшив витрати на авіаперельоти вищих посадових осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін збільшив витрати на авіаперельоти вищих посадових осіб

Казна та Політика
352
Кабінет міністрів України прийняв рішення про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених для Державного управління справами на 2014 рік, збільшивши видатки на забезпечення перевезень вищих посадових осіб держави авіаційним транспортом на 2,046 млн грн. Відповідне рішення закріплене постановою уряд № 1158-р від 26 листопада.
В рамках перерозподілу бюджетних коштів уряд доручив зменшити обсяг видатків за програмою “Фінансова підтримка санаторно-курортних закладів” на 3,346 млн грн (з яких на оплату праці передбачено 1,466 млн грн, оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 1,293 млн грн).
У той же час збільшуються витрати Держуправління справами за програмою “Забезпечення перевезень вищих посадових осіб держави авіаційним транспортом” на 2,046 млн грн.
Витрати на розвиток за програмою “Фундаментальні та прикладні розробки та дослідження у сфері державного управління, стратегічних проблем внутрішньої і зовнішньої політики та з питань посередництва і примирення при вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів)” збільшилися на 1,3 млн грн.
Крім того, Міністерству фінансів України доручено забезпечити після узгодження Держуправління перерозподіл видатків держбюджету з парламентським комітетом з питань бюджету для внесення відповідних змін до розпису державного бюджету.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас