У КМДА за вихідні вже передумали будувати нове приміщення мерії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА за вихідні вже передумали будувати нове приміщення мерії

Казна та Політика
528
Київський міський голова Віталій Кличко спростовує інформацію про будівництво нової будівлі для київської мерії.
“Це неправда … На сьогоднішній день Київська міська влада розкидана по всьому місту і було б правильно, щоб усі служби та департаменти знаходилися в одній будівлі, це було б ефективніше, але це можуть бути плани лише на наступні п’ять років … На сьогоднішній день у нас немає таких планів, так як для цього потрібні великі кошти, яких теж немає. Тобто, хтось ці плани озвучив, але вони не мають ніякої реальної підстави, їх можна назвати не більше, ніж спекуляціями”, – сказав В.Кличко на брифінгу в суботу в Києві.
Раніше заступник директора комунального підприємства “Київського інвестиційного агентства” Віталій Бойко заявив, що будівництво інноваційної адміністративної будівлі планується у дворі Київської мерії, в обмін інвестору запропонують старі звільнені приміщення в центрі міста.
“Це дозволить зібрати всі комунальні підприємства та підрозділи мерії, які сьогодні займають близько 60 будівель та приміщень в одному місці. Проект передбачає будівництво за рахунок грошей інвестора нової будівлі мерії. Інвестору ми зможемо запропонувати звільнені приміщення”, – сказав він в ході третього Українського щорічного саміту ринку нерухомості 28 листопада.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас