Кияни зможуть стежити за ситуацією з кіосками в режимі онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни зможуть стежити за ситуацією з кіосками в режимі онлайн

Казна та Політика
690
Протягом місяця в районах Києва проводилися громадські слухання з мешканцями та підприємцями міста про внесення змін до Комплексної схему розміщення тимчасових споруд. Під час громадських слухань кияни мали визначити місця можливого розміщення тимчасових споруд, які б задовольняли потреби як мешканців, так і підприємців відповідних районів. Про це повідомили в прес-службі КМДА.
Однак, як зазначив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш, більшість районних держадміністрацій досі не надали Департаменту графічні матеріали з відповідними пропозиціями. Саме тому, для більш оперативної та прозорої роботи запроваджується механізм, який дозволить районам публікувати результати напрацювань відразу на порталі Містобудівного кадастру.
Відтепер кожен небайдужий громадянин зможе в онлайн режимі відстежити, внесені подані пропозиції до Комплексної схему або побачити причини, з яких вони відхилені.
“Кияни повинні бачити як і з яких причин відбуваються які-небудь зміни в місті. Упевнений, що публічність є хорошим стимулом для якісної роботи всіх задіяних сторін”, – зазначив Андрій Вариш.
Результати напрацювань районних держадміністрацій будуть доступні всім киянам на порталі Містобудівного кадастру Києва за адресою: mkk.kga.gov.ua.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас