"Укрзалізниця" обладнала електрообігрівом більше 90% пасажирських поїздів - за 400 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" обладнала електрообігрівом більше 90% пасажирських поїздів - за 400 млн грн

Казна та Політика
483
Для забезпечення зимових пасажирських перевезень з початку року залізничники підготували 3,16 тис. вагонів на загальну суму понад 400 млн грн. Зараз 90,2% пасажирських поїздів обладнані електрообігрівом, що на 20% більше, ніж було в 2009 році. Про це повідомляє прес-служба “Укрзалізниці” з посиланням на Департамент пасажирських перевезень далекого прямування.
Завдяки переобладнанню та модернізації систем опалення пасажирського рухомого складу “Укрзалізниця” заощадить 20% вугілля порівняно з минулим роком.
“Більшість пасажирських вагонів залишаються на комплексному опаленні, тобто при необхідності можна перейти на альтернативний метод – це ще одна” ступінь захисту “. Потягові бригади повинні підтримувати температурний режим відповідно до встановлених нормативних показників”, – пояснив заступник начальника Департаменту Тарас Пасічник.
В “Укрзалізниці” повідомили, що, згідно з санітарними правилами на залізничному транспорті, вагони починають опалювати при температурі зовнішнього повітря (+ 10 ° С) і нижче, а норми зимового температурного режиму у пасажирських поїздах у дальньому сполученні становлять +18 ° С – +22 ° С. При зниженні температури нижче 18 градусів поїзна бригада протоплює вагон перехідним опаленням.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас