Найдорожчий бій в історії боксу: Пакьяо і Меюезеру заплатять за бій 180 мільйонів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найдорожчий бій в історії боксу: Пакьяо і Меюезеру заплатять за бій 180 мільйонів доларів

Світ
9247
Сума гонорарів за можливий бій між філіппінцем Менні Пакьяо і американцем Флойдом Меюезером досягне 180 мільйонів доларів. Про це повідомляє портал tofight.ru.
Призовий фонд розподілиться таким чином: незалежно від результату поєдинку Пакьяо отримає 80 мільйонів доларів, Меюезер заробить 100 мільйонів. «У Флойда є невелика перевага в гонорарі, щоб було легше знайти компроміс у деяких аспектах», – заявив радник філіппінського боксера Майкл Конц (Michael Koncz).
Бій між Пакьяо і Меюезером, які виступають у напівсередній вазі (до 66,7 кілограма), є одним з найбільш очікуваних поєдинків в історії боксу. Сам філіппінець повідомив, що поєдинок може відбутися в травні 2015 року.
35-річний філіппінський спортсмен провів на професійному рингу 64 бої, здобув 57 перемог (38 – нокаутом), зазнав 5 поразок і 2 поєдинки завершив внічию. У своєму останньому бою Пакьяо одноголосним суддівським рішенням переміг американця Кріса Алг’єрі і відстояв титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO). 37-річний Меюезер є володарем чемпіонських поясів за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і Всесвітньої боксерської ради (WBC), в 47 боях на професійному рингу здобув 47 перемог (26 – нокаутом).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас