VAB Банк покладає відповідальність за погіршення свого фінансового стану на керівництво НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

VAB Банк покладає відповідальність за погіршення свого фінансового стану на керівництво НБУ

Кредит&Депозит
1920
ВіЕйБі Банк (VAB Банк, Київ) покладає відповідальність за погіршення свого фінансового стану на керівництво Національного банку України (НБУ).
“З вересня 2014 керівництво ПАТ ВіЕйБі Банк було відсторонено від управління фінустановою, а до критичного стану банку призвели дії НБУ”, – вказується в прес-релізі банку.
Як повідомлялося, НБУ відніс VAB Банк до категорії неплатоспроможних та Фонд гарантування вкладів з 21 листопада ввів у банк тимчасову адміністрацію.
Згідно прес-релізу, протягом останніх місяців банк переживав складні часи, пов’язані з критичною ситуацією у фінансовому та банківському секторі: головними чинниками кризи в галузі стали неконтрольована девальвація гривні і впроваджені НБУ обмеження.
Разом з тим, в прес-релізі підкреслюється, що, незважаючи на ситуацію, що склалася, керівництво ВіЕйБі Банку та його акціонери продовжать роботу з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та НБУ з пошуку оптимальних рішень збереження фінустанови і забезпечення виплати заощаджень вкладникам і кредиторам.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас