СБУ завершила розслідування по 82 топ-чиновникам - їм всім "оголошено підозру" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ завершила розслідування по 82 топ-чиновникам - їм всім "оголошено підозру"

Казна та Політика
1062
Служба безпеки України завершила розслідування відносно 82 колишніх високопоставлених чиновників і передала матеріали в Генпрокуратуру.
“82 колишніх високопоставлених чиновника в 2010-13 роках в уряді і колишній президент, розслідування їх рахунків та майна СБУ завершила, матеріали передані в Генпрокуратуру України”, – повідомив глава спецслужби Валентин Наливайченко на брифінгу.
“Головне, що продовжує СБУ далі робити стосовно 82 колишніх високопоставлених чиновників – разом з інститутами Євросоюзу, США і Великобританії організовано пошук, арешт та повернення вкраденого в будь-якій формі (нерухомість, або активи на рахунках)”, – додав він.
За його словами, всім екс-чиновникам оголошено підозру, вони знаходяться в розшуку за рішенням Генеральної прокуратури, робота в рамках українського правосуддя завершена і “немає жодних сумнівів у тому, що вони повинні бути видані і доставлені в суд примусово”.
Наливайченко пообіцяв найближчим часом провести брифінг і оприлюднювати інформацію щодо всіх 82 екс-чиновників, а також заходів, які приймають ряд країн-членів ЄС в їх відношенні.
Глава СБУ висловив переконаність, що питання видачі зазначених осіб України є лише питанням часу.
Нагадаємо, МВС України має намір розслідувати, чому Інтерпол не оголосив в розшук Віктора Януковича та інших екс-керівників України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас